Creativity is a wild mind and a disciplined eye

+31 (0) 6 40 90 41 59

Een gestructureerde, creatieve duizendpoot, dat is Marijke. Als directe collega van Celine neemt Marijke het officemanagement voor kantoor Breda op zich. Daarnaast houdt ze zich bezig met de marketing en communicatie van Blue-Mountain.

Met een achtergrond in grafische vormgeving, projectmanagement én officemanagement is Marijke goed op haar plek binnen Blue-Mountain. Vooral het enthousiasme van de collega’s en de oprechte betrokkenheid bevalt haar.

Marijke vindt de korte lijnen binnen Blue-Mountain erg prettig. Snel kunnen schakelen en pro-actief haar werkzaamheden oppakken maakt dat ze zich als een vis in het water voelt. Ook is ze zeer leergierig en ambitieus. Marijke ziet veel mogelijkheden voor Blue-Mountain om zich nog beter (online) te profileren en levert daar graag haar bijdrage aan.

Naast haar werk heeft Marijke nog vele interesses zoals het bezoeken van musea en theater. Ze houdt van uit eten gaan en het bezoeken van vrienden en familie. En, wanneer het mooi weer is, slaat ze graag een balletje op de golfbaan.