BI consultant Breda

Ter uitbreiding van ons team in Breda zijn wij op zoek naar een BI consultant. Hoger technisch denkwerk is je dagelijkse kost. Je bedenkt en realiseert slimme en creatieve oplossingen op de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Daarbij weet je wanneer je moet luisteren en wanneer je een kritische vraag moet stellen om de onderste steen boven te halen. Je hebt enige ervaring op gedaan in business intelligence, maar je passie voor data is belangrijker. Je hebt een visie op BI en hebt een talent voor vormgeving welke je gebruikt in het visualiseren van de dashboards. Je werkt aan complexe vraagstukken bij non-profit organisaties welke direct bijdragen aan de maatschappij.

Wat wij van je vragen

Om de rol van BI consultant bij Blue-Mountain tot een succes te maken heb je een WO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je een jaar ervaring met BI tooling, enige ervaring met grafische vormgeving en je hebt een inspirerende visie op BI. Tot slot ben je mensgericht en drijf je op het continue willen verbeteren van organisaties op het gebied van BI.

Wat we bieden

  • Een unieke cultuur met fijne collega’s, veel uitdaging, verantwoordelijkheid en vrijheid
  • Ruimte om mee te denken over jouw eigen rol binnen het bedrijf
  • Een goed salaris
  • Persoonlijk opleidingsbudget
  • Persoonlijke talentontwikkelcyclus
  • Je bouwt dagen op voor het nemen van een sabbatical
  • Je krijgt budget om vrij te besteden aan een goed doel
  • Leuke uitjes met collega's

Het team en wat we belangrijk vinden

Je werkt samen met de andere BI consultants die het beste in elkaar naar boven willen halen. Er is, naast je rol binnen de projecten, ook de mogelijkheid actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Je krijgt ruimte en budget om je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat je geniet van je rol, je bijdrage aan de projecten en dat je actief inspireert en geïnspireerd wordt.

Voel je je aangetrokken tot de rol en onze organisatie en wil je eens verder praten? Stuur dan een recente cv met je motivatie naar vacatures@blue-mountain.nl t.a.v. Jeroen Wennekes of maak gebruik van het formulier hieronder. Wil je eerst nog wat meer informatie, bel dan met Jeroen op nummer 06-55737068.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.