Consultant business intelligence

Over Blue-Mountain

Blue-Mountain bestaat uit een diversiteit aan professionals, met ieder eigen talenten en allen een grote liefde voor data. Wij zijn gespecialiseerd in het werkend krijgen van business intelligence binnen organisaties. Wij geven betekenis aan data en maken het mogelijk dat mensen én organisaties in beweging komen. Dit doen wij door af te stemmen op het organisatieproces van de klant, we geven advies over wat we zien in relatie tot business intelligence, geven data gerelateerde trainingen en ondersteunen bij het ontwikkelen van de technische BI omgeving. Op het gebied van business intelligence voelen we ons thuis van advies tot implementatie en van ontwerp tot bouw van dashboards en de technische omgeving.

De rol / Wat wij van je vragen

Ter uitbreiding van onze teams in Breda en Groningen zijn wij op zoek naar BI- consultants. Om de rol van consultant bij Blue-Mountain tot een succes te maken heb je een WO werk- en denkniveau. Het is een mooie aanvulling wanneer je ervaring hebt met business intelligence, maar dit is geen must. Je passie voor data is belangrijker evenals je wil om organisaties te helpen sturen. Daarnaast verwachten wij dat je in staat bent om het onderste uit de kan te halen als het gaat om wat de klant wil én dat je deze informatie kan omzetten naar requirements binnen het BI-platform Katoomba, expliciet ontwikkeld voor woningcorporaties. Vanuit deze requirements ga je bouwen aan een oplossing en begeleid je de klant bij het gebruik en de implementatie van de oplossing. Het Katoomba platform is ontwikkeld met de BI-software van Qlik, maar kan ook met andere BI-tooling (Power BI, Tableau etc) worden benaderd. Ervaring met één van deze BI-tools is een grote pré, maar geen must.

Verder sta je zelfbewust in het leven. Je draagt helder uit wie je bent en waar je in gelooft en bent hiermee een inspiratie voor anderen.

Locatie

Je zult regelmatig bij de klant zitten, maar ook op kantoor Groningen, Breda of Apeldoorn, afhankelijk van je woonplaats. Daarnaast is er ruimte om vanuit huis te werken. Elke vrijdag zitten we bij elkaar voor overleg; dit is afhankelijk van je woonplaats in Breda óf in Groningen. Eén keer per maand zitten we op vrijdag met zowel Breda als Groningen in ons kantoor in Apeldoorn.

Wat we bieden

  • Een unieke cultuur met fijne collega’s, veel uitdaging , verantwoordelijkheid en vrijheid;
  • Persoonlijk opleidingsbudget;
  • Persoonlijk talenten-ontwikkelcyclus;
  • Budget om vrij te besteden aan de ontwikkeling van Blue-Mountain;
  • Budget om vrij te besteden aan een goed doel;
  • Iedere 4 jaar een sabbatical van 2 maanden.

Het team en wat we belangrijk vinden

Je werkt samen met de andere projectmanagers en BI-consultants die het beste in elkaar naar boven willen halen. Er is, naast je klantverantwoordelijkheid, ook de mogelijkheid actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Je krijgt ruimte en budget om je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat je geniet van je rol, je bijdrage aan de projecten en dat je actief inspireert en geïnspireerd wordt.

Voel je je aangetrokken tot de rol en onze organisatie en wil je eens verder praten? Stuur dan een recente cv met je motivatie naar vacatures@blue-mountain.nl t.a.v. Jeroen Wennekes (Breda) of Michiel Brinksma (Groningen) of maak gebruik van het formulier hieronder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.