Projectmanager Breda

Ter uitbreiding van ons team in Breda zijn wij op zoek naar een ervaren projectmanager. Als projectmanager ben je een echte bruggenbouwer. Je bent de spil tussen Blue-Mountain en je klant. Je begrijpt de aanpak van Blue-Mountain en kunt hier als geen ander draagvlak voor creëren. Zowel intern als extern. Je bent gesprekspartner op strategisch, tactisch en operationeel niveau en beweegt volkomen natuurlijk op deze verschillende niveau’s. Je weet wanneer je moet luisteren en wanneer je een kritische vraag moet stellen om de onderste steen boven te halen en het vraagstuk van de klant helder te krijgen. Vervolgens ben jij degene die het vraagstuk intern omzet naar een project en kijkt naar de ambities en talenten van je collega consultants om het beste team samen te stellen voor het specifieke vraagstuk. De projecten hebben een duur variërend van 10 dagen tot een jaar. Je houdt je voornamelijk bezig met complexe vraagstukken bij non-profit organisaties welke direct bijdragen aan de maatschappij.

Wat wij van je vragen

Om de rol van projectmanager bij Blue-Mountain tot een succes te maken heb je een WO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van en minimaal 3 jaar ervaring met projectmanagementmethodieken (bijvoorbeeld Prince2). Je hebt een passie voor data en staat zelfbewust in het leven. Je draagt helder uit wie je bent en waar je in gelooft en ben hiermee een inspiratie voor anderen. Het is een mooie aanvulling wanneer je ervaring hebt als projectmanager binnen business intelligence implementaties maar dit is geen must. Je passie voor data is belangrijker.

Wat we bieden

  • Een unieke cultuur met fijne collega’s, veel uitdaging, verantwoordelijkheid en vrijheid
  • Ruimte om mee te denken over jouw eigen rol binnen het bedrijf
  • Een goed salaris
  • Persoonlijk opleidingsbudget
  • Persoonlijke talentontwikkelcyclus
  • Je bouwt dagen op voor het nemen van een sabbatical
  • Je krijgt budget om vrij te besteden aan een goed doel
  • Leuke uitjes met collega's

Het team en wat we belangrijk vinden

Je werkt samen met de andere projectmanagers en consultants die het beste in elkaar naar boven willen halen. Er is, naast je klant- en projectverantwoordelijkheid, ook de mogelijkheid actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Je krijgt ruimte en budget om je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat je geniet van je rol, je bijdrage aan de projecten en dat je actief inspireert en geïnspireerd wordt.

Voel je je aangetrokken tot de rol en onze organisatie en wil je eens verder praten? Stuur dan een recente cv met je motivatie naar vacatures@blue-mountain.nl t.a.v. Jeroen Wennekes of maak gebruik van het formulier hieronder. Wil je eerst nog wat meer informatie, bel dan met Jeroen op nummer 06-55737068.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.