BM Academy

Meer weten over de vele mogelijkheden van Katoomba en zo optimaal gebruik maken van dit BI- platform? Wij bieden een aantal incompany trainingen aan waarmee je (nog) meer uit dit platform kunt halen. De trainingen geven we op locatie van de woningcorporatie en, gelet op de huidige Corona-problematiek, aan kleine groepen van maximaal 6 personen.

De 'Basistraining Katoomba'

Je bent een nieuwe gebruiker van Katoomba en wil weten hoe met deze BI-tool te werken. Hoe open ik de verschillende velden binnen Katoomba? Waar kan ik teksten of data toevoegen? Hoe selecteer ik vanuit verschillende perspectieven de data? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die in de Basistraining Katoomba van een antwoord voorzien worden. Tijdens de basistraining geven we tips en trics mee waar ook de ervaren gebruiker zijn werk in Katoomba nog efficiënter en beter mee kan uitvoeren. Dus deze training is niet alleen geschikt voor nieuwe gebruikers van Katoomba, maar ook voor jouw collega’s die hun kennis van Katoomba willen opfrissen en meer willen weten van nieuwe functies die recentelijk zijn toegevoegd aan Katoomba.

Type training: 1 dag incompany, maximaal 6 personen
Prijs: € 1.275,- exclusief BTW (voor de standaard-variant, bij maatwerkaanpassingen is de prijs hoger)

Training 'Werken met een specifieke Katoomba-app'

Het BI-platform van Katoomba bestaat uit verschillende apps. Die onderwerpen betreffen van verhuur tot woonruimtebemiddeling en van vastgoed tot financiën (en nog veel meer). Als jij en je collega’s van een specifieke app meer willen weten, bijvoorbeeld hoe een KPI met meer data gevuld te krijgen en zo de juiste analyses uitgevoerd te krijgen, bieden wij in deze training de kennis aan om een app nog beter te kunnen gebruiken. En zo meer en ook betere informatie te krijgen in het dashboard waarvoor de app het middel is. We hebben voor elke app een specifieke training waarin we de gebruiker aan de hand van voorbeelden met hun eigen data, optimaal gebruik leren maken van de werking van de app. Tijdens de training ontstaan zo niet alleen nieuwe inzichten inzake het gebruik van de app, maar over het gebruik van beschikbare data.

Type training: 1 dagdeel incompany, maximaal 6 personen
Prijs: € 1.275,- exclusief BTW (voor de standaard-variant, bij maatwerkaanpassingen is de prijs hoger)

Training 'Zelf een dashboard maken in Katoomba'

Via het BI-platform Katoomba bieden wij over vele onderwerpen een app waarmee de woningcorporatie een effectief dashboard ter beschikking krijgt. Katoomba, dat via Qlik Sense gevormd is, biedt echter de mogelijkheid om de gebruikers zelf aanvullende dashboards met eigen data te laten maken. In deze training bieden wij de kennis aan om zelf dashboards te bouwen in Katoomba. Dit is een training waarin wij met een zeer kleine groep aan de slag gaan. Dit gelet op de benodigde persoonlijke begeleiding bij het leren bouwen van een dashboard. Deelnemers aan de training worden intensief begeleid. Er wordt huiswerk meegegeven en op de vervolgdagen worden desgewenst informatievraagstukken uit de organisatie van de deelnemer(s) behandeld.

Type training: 3 dagen incompany, maximaal 3 personen
Prijs: Op aanvraag