13-11-2019

Presentatie Ambassadeursnetwerk Risicomanagement

Op 12 november mocht Blue-Mountain een presentatie geven tijdens een bijeenkomst van het Ambassadeursnetwerk Risicomanagement. Een Aedes-netwerk dat met meer dan 100 leden en ondersteuning van Naris, kennis deelt op het vlak van controlling en risicomanagement.

Namens Blue-Mountain gaven Harm Booij en Dennis Bontekoning inzicht in de relatie tussen prestatie-management, de informatiehuishouding en risico-management. Risico's beheersen is afhankelijk van een goed inzicht in de te behalen prestaties en een set omgevingsvariabelen. Daarbij moet de informatie-huishouding in staat zijn de relevante informatie ook tijdig op de juiste plek te brengen om dat gewenste inzicht te geven. Juist Blue-Mountain is in staat die koppeling van prestaties, informatie en risico's te maken en te vertalen in haar dashboards. " Daarbij hebben we ook aandacht voor de datakwaliteit en managen we trajecten ter verbetering daarvan " , vertelden Harm en Dennis in hun presentatie.

Op de site van Aedes is meer informatie te vinden over het Ambassadeursnetwerk Risicomanagement en is de aanmelding als lid te regelen.

Klantdag 2019 een succes

11-30-2019

Gisteren was ons eerste klantevent, een dag waarop we met onze klanten bespraken hoe business intelligence binnen woningcorporaties zich gaat ontwikkelen. Wij vertelden niet alleen ons eigen verhaal (bijvoorbeeld hoe met behulp van artificial intell Lees meer