19-06-2020

Babette Huisman nieuwe BI Consultant

Deze week verwelkomden wij Babette Huisman. Zij versterkt als BI Consultant ons team. Babette werkt het liefst op het raakvlak van data en communicatie.
Waar data een schat aan mogelijkheden biedt, is het aan de communicatie (instrumenten) om die schat te openen. Als data-analist heeft zij eerder kennis gemaakt met de talloze mogelijkheden van data gekoppeld aan de uitdagingen voor organisaties op operationeel en strategisch vlak.

Als afgestudeerde change manager begrijpt zij ook het belang van goede samenwerking tussen alle partners om precies dát te creëren waar echt behoefte aan is. Haar aandacht richt zich tegelijkertijd op duidelijkheid en eenvoud van de informatie, om daarmee de gebruiker in zijn kracht te zetten. Vervolgens bouwt zij graag samen aan nieuwe inzichten, mogelijkheden en innovaties, zowel op data-technisch als menselijk vlak.
Trainingen om Katoomba optimaal te benutten

07-27-2020

Meer weten over de vele mogelijkheden van Katoomba en zo optimaal gebruik maken van dit BI- platform? Wij bieden een aantal incompany trainingen aan waarmee je (nog) meer uit dit platform kunt halen. De trainingen geven we op locatie van de woningcorporatie Lees meer