30-11-2019

Kennis delen over de route naar BI-volwassenheid

Gisteren was ons eerste klantevent, een dag waarop we met onze klanten bespraken hoe business intelligence binnen woningcorporaties zich gaat ontwikkelen.

Wij vertelden niet alleen ons eigen verhaal (bijvoorbeeld hoe met behulp van artificial intelligence rapportages zichzelf straks voor een deel vullen en wijzigen). Enkele van onze klanten (Richard Houterman van Lefier en Jos Wouda van Intermaris) gaven mooie voorbeelden van hun visie maar ook ervaringen op het gebied van business intelligence (BI). Naast ervaringen uitwisselen en kennis delen, was dit ook een dag om met alle klanten vooruit te kijken naar hun ambities in het komende jaar. Samen met ons werken aan een verdere groei van de BI-volwassenheid was daarin een gedeeld thema.

Ook met ons werken aan een organisatie die doelen realiseert met goede informatie? Maak dan een afspraak via de contactgegevens op onze site.
Volg ons ook op LinkedIn

01-21-2020

Nog beter op de hoogte blijven van onze activiteiten en van onze visie? Volg ons dan ook op Linkedin, https://www.linkedin.com/company/blue-mountain-business-i Lees meer