11-09-2020

Werken aan datakwaliteit een stuk eenvoudiger met onze app

Organisaties sturen steeds vaker met hulp van hun digitale bronnen. Ook ligt daar de basis voor het goed kunnen verantwoorden. Dan moet de data in die bronnen wel op orde zijn. Logisch dat datamanagement en de kwaliteit van de data meer aandacht krijgen.

Maar ook met meer aandacht is het nog niet zo makkelijk om de data op orde te brengen. Met onze app wordt het een stuk eenvoudiger om te alloceren waar data gebreken vertoont en dus ook waar verbeteringen te realiseren. Het dashboard van de app toont op een data-item wat de kwaliteit van de data is op een aantal waarden. Daarmee ontstaat direct een beeld van de gebruikswaarde van de data, waar nodig leidend tot gerichte verbeteracties (omdat de app aangeeft waar verbeteringen nodig zijn).

Meer weten over deze app? We geven graag een demonstratie van de app en bespreken daarbij de toepassing ervan in de klantorganisatie. Want we implementeren nooit een app zonder de gebruiker te leren hoe de app optimaal te benutten.
Clinic " management in control "

10-19-2020

Wil je als MT effectiever kunnen sturen op basis van data, dan biedt Blue-Mountain de clinic ‘Management in control’. Om een MT meer data gedreven te maken, focussed de clinic ‘Management in control’ zich zo Lees meer