Don’t be afraid of opportunities. Take them.

06 15 59 50 07

Babette werkt het liefst op het raakvlak van data en communicatie. Waar data een schat aan mogelijkheden biedt, is het aan de communicatie (instrumenten) om die schat te openen. Als data-analist heeft zij eerder kennis gemaakt met talloze mogelijkheden van data gekoppeld aan de uitdagingen voor organisaties op operationeel en strategisch vlak. Nu zet zij zich als BI-Consultant in om woningcorporaties hun schat te helpen ontdekken én gebruiken.

Als afgestudeerde change manager begrijpt zij ook het belang van goede samenwerking tussen alle partners om precies dát te creëren waar echt behoefte aan is. Haar aandacht richt zich tegelijkertijd op duidelijkheid en eenvoud van de informatie, om daarmee de gebruiker in zijn kracht te zetten. Vervolgens bouwt zij graag samen aan nieuwe inzichten, mogelijkheden en innovaties, zowel op data-technisch als menselijk vlak.

Naast haar liefde voor data houdt zij zich graag bezig met outdoor sporten als calisthenics en boulderen, en staat haar huis vol zelfgemaakte meubels.