Data in één oogopslag tastbaar én overzichtelijk maken!

+31 (0) 6 15 89 44 36

Bij haar vorige werkgever heeft Chantal veel geleerd over datawarehousing, ophalen van data bij de bron en transformaties. Het enige wat ze miste was contact met de klant, voor wie doe je het en voldoet het wel aan de vraag die beantwoord moet worden. Dat was de reden voor Chantal om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en die vond ze bij Blue-Mountain.

Wat haar vooral aanspreekt is het visuele aspect van haar functie. Niet alleen data ontsluiten maar ook zo presenteren dat je in één oogopslag kunt zien wat de stand van zaken is. KATOOMBA is daar een mooi voorbeeld van. Ook het sparren met klanten en samen komen tot een oplossing is iets wat Chantal goed ligt. Vanuit haar achtergrond in bedrijfskundige informatica én communicatie & informatiewetenschappen kan Chantal vanuit meerdere kanten naar een probleem kijken. Een achtergrond die zeker helpt bij de puzzels die de consultants vaak moeten oplossen en waar Chantal zich graag in vastbijt.

Blue-Mountain spreekt haar aan omdat het geen typisch consultancy bedrijf is. Door elkaar te inspireren en enthousiasmeren kan er een stap extra worden gezet voor de klanten. Het gaat niet alleen om een dienst of product leveren maar om de mensen.

In haar vrije tijd kookt Chantal graag voor familie en vrienden, ook gaat ze er graag op uit met haar partner voor een flinke wandeling in de Brabantse bossen.