Kennis is het resultaat van informatie, context, reflectie, interpretatie en ervaring

+31 (0)6 40 51 56 39

Al vroeg heeft Dennis een grote interesse in de combinatie van informatica en bedrijfskunde. In de studie Information Engineering vindt Dennis dat terug en tijdens zijn afstuderen besluit hij hier in door te studeren. Bij Nyenrode, als student MSc in Management, voelt hij zich op zijn plek.

Dennis doet zijn afstudeeropdracht bij Boskalis. Verandermanagement op het gebied van ERP, het toepassen van een nieuw systeem op de hele organisatie. Een uitdagende opdracht, die hij zo goed afrond dat hij na zijn afstuderen de kans krijgt om zijn advies in de praktijk te gaan brengen. Hij mag zich wereldwijd bezig gaan houden met de implementatie van het ERP pakket. Na een aantal jaren de wereld rond gereisd te hebben is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Met name het brede aspect van de organisatie-ondersteunende systemen trekt Dennis aan en hij besluit zich daar verder op te richten. Na een aantal jaren bij Ahrend te hebben gewerkt gaat Dennis aan de slag als consultant bij Aexis met taken op het gebied van rapportages, analyse, budgettering, forecasting en financiële consolidatie voorbij komen.

Via LinkedIn komt Dennis in contact met Blue-Mountain. Dennis, altijd in voor een nieuwe uitdaging, gaat in gesprek en wordt eigenlijk meteen gegrepen door het warme welkom en de sfeer. Vooral de focus op klanten trekt Dennis aan. Daarnaast vindt hij een kleine organisatie erg prettig, er wordt meer van je verwacht dan waar je voor bent aangenomen en je kan samen het verschil maken en het bedrijf verder brengen.

Naast zijn eigen ontwikkeling vindt Dennis het leuk om complexe zaken te doorgronden en dit over te dragen aan anderen. Niet alleen vanuit een technisch perspectief maar juist vanuit de context en zijn ervaring. Creëren van inzichten op basis van data. Zijn ervaring is dat als je een vraag oplost dit meestal leidt tot twee of drie nieuwe vragen. Daarmee kun je mensen verder helpen. Dennis kan soms eigenwijs zijn, vanuit de gedachte dat wat gisteren een juiste manier was dat vandaag niet zo hoeft te zijn, is hij altijd op zoek naar verbetering. Naast zijn werk als BI Consultant, heeft Dennis binnen Blue-Mountain ook de functie van Functionaris Gegevensbescherming.

In zijn vrije tijd besteedt Dennis veel tijd aan zijn jonge gezin. Een filmpje kijken of weekend weg met zijn vriendin. Of de nieuwsgierige, nuchtere vragen van zijn kinderen beantwoorden. Op sportief gebied vindt hij roeien leuk, thuis op de roeimachine staat geregeld een marathon op het programma.