Focus op resultaat in plaats van op bezig zijn

+31 (0)6 15 56 86 11

Harm heeft een achtergrond in zowel IT als sociale huisvesting. Hij ziet IT als middel om woningcorporaties te helpen groeien in efficiëntie en transparantie.

Zijn brede ervaring in de corporatiesector maakt Harm een geschikt persoon om als Sales- en relatiemanager voor Blue-Mountain te werken. Hij weet met welke informatie de corporaties slimmer kunnen werken. Woningcorporaties die weten voor wie ze het doen en wat ze doen. Het maken van keuzes en nemen van besluiten op basis van de juiste informatie.

Het maken van keuzes loopt als een rode draad door het leven van Harm. Hij doet graag de goede dingen en daarom past hij ook bij Blue-Mountain. “Blue-Mountain heeft veel corporatiekennis en begrijpt de sector goed, dat maakt ons een sterke partner voor woningcorporaties ”. Aldus Harm. “ Er werken veel kundige mensen die technisch goed zijn, de processen begrijpen èn een goede gesprekspartner zijn voor de verschillende lagen in een organisatie. Een unieke combinatie ”.

Harm zijn keuze voor een salesfunctie is heel bewust. Hij houdt van een vrije rol en zet Blue-Mountain graag nog meer op de kaart. Harm investeert graag in een goede relatie met (toekomstige) klanten; kijken wat je voor elkaar kunt betekenen en géén eenrichtingsverkeer. Zo kreeg hij laatst de vraag wat een klant voor Blue-Mountain kon doen in plaats van andersom. Een verfrissende vraag met een al even verfrissend antwoord.

Blue-Mountain helpt graag haar klanten verder én hoopt daarbij dat de klanten eerlijke feedback geven. We zijn dus op zoek naar bedrijven en mensen die kritisch kijken naar onze dienstverlening en ons product. Om daarmee weer een volgende stap te kunnen zetten. Het doel is niet om zoveel mogelijk klanten binnen te halen maar om de juíste klanten aan ons te binden. Mensgericht, zowel naar buiten als naar binnen. Intern en extern.

Een salesfunctie betekent ook veel kilometers maken. Gelukkig is de thuisbasis van Harm, in het Friese Oldeberkoop, een mooie plek waar hij ook de nodige ontspanning vindt. Familie is belangrijk voor Harm. Harm is getrouwd met Berber, samen hebben ze 4 kinderen, een hond, kat en twee konijnen. Sporten zorgt hiernaast voor de nodige ontspanning en Harm is vrijwilliger bij Staatsbosbeheer. Hij geeft rondleidingen door het bos en over de heide van het Drents-Friese Wold waar hij de jeugd graag kennis laat maken met de natuur.