Samen met de klant werken aan continu verbeteren

Jasper is al vrijwel zijn gehele werkzame leven actief in de dienstverlening voor woningcorporaties en heeft gewerkt bij verschillende bedrijven die opereren op het snijvlak van business en ICT. Hij heeft hierbij verschillende rollen vervuld: van projectmanager tot consultant en commercieel directeur, met als rode draad ‘de klant’. Het bouwen aan langdurige relaties door daadwerkelijk waarde te creëren en continue samen te blijven groeien, ziet Jasper dan ook als de kern van zijn werk.

Jasper gelooft sterk dat bij veel woningcorporaties een schat aan waardevolle inzichten verborgen zit in de data van de verschillende systemen. Inzichten die samen met Blue Mountain kunnen worden ontsloten naar toegankelijke dashboards en rapportages.

Hij ziet het dan ook als zijn missie om woningcorporaties deelgenoot te maken van de passie die Blue Mountain heeft over de mogelijkheden die business intelligence biedt om corporaties te helpen hun doelen te realiseren.

Als manager zit Jasper veel in de auto, in een vergadering of achter zijn laptop. Om te ontspannen werkt Jasper dan ook graag met zijn handen in zijn houtbewerkingswerkplaats of neemt hij plaats achter zijn drumstel. Daarnaast maakt hij graag een wandeling in de Drunense duinen met zijn vrouw en twee kinderen.