Durf te vragen als je wilt leren

+31 (0) 6 55 73 70 68

Jeroen zit als projectmanager bij Blue-Mountain goed op zijn plek. Als verbinder leidt hij zijn projecten op een ontspannen manier naar strakke resultaten. Plezier in zijn werk en een vleugje humor zijn daarin van groot belang. Jeroen wil graag presteren, de beste zijn, zowel in werk als in sportieve presentaties. Als team presteren vindt hij belangrijk en dat is ook wat hem zo aanspreekt bij Blue-Mountain.

Het draait om het team, van elkaar op aankunnen, altijd. Daar zit ook het leermoment van Jeroen, het durven vertrouwen op het team, weten dat je er niet alleen voor staat, niet alles zelf hoeven doen. De klanten waar Jeroen mee werkt halen het beste in hem boven. “Wij willen blijven leren en kritische klanten houden ons scherp”.

Zijn grootste succes tot nu toe heeft Jeroen behaald bij Habion. “Habion had een duidelijk beeld van hun dashboards en vrij specifieke wensen, als je de klant dan oprecht blij kunt maken en echt kan helpen sturen dan weet je dat je een goede prestatie hebt geleverd”.

Naast zijn werk is Jeroen zeer sportief, hij fietst, voetbalt en loopt regelmatig hard.