Je kunt data hebben zonder informatie, maar geen informatie zonder data

+31 (0)6 15 53 35 26

Al op de middelbare school was Megan geïnteresseerd in informatica en economie. Een studie bedrijfskundige informatica, gevolgd door een master in Informatiewetenschappen, was daarom ook een logisch keuze. Al snel kwam ze erachter dat hard coderen niet de richting was die ze op wilde. Juist het snijvlak tussen business en ICT trok Megan aan.

Na een aantal jaren bij Quistor te hebben gewerkt was het tijd voor een volgende stap. Blue-Mountain, kantoor Breda in dit geval, voldeed aan alle eisen en als geboren en getogen Brabantse voelt Megan zich als een vis in het water. Megan is ontzettend leergierig en wil echt begrijpen waar business intelligence over gaat. Ze wil een oplossing neerzetten die waarde toevoegt voor een klant en zet graag een stapje extra. Met behulp van haar collega’s heeft Megan als doel om een expert in business intelligence te worden.

Naast werk houdt Megan van rondreizen, al vele landen zijn bezocht zoals India, Nepal en Peru en er staan nog een flink aantal bestemmingen op haar lijstje. Megan wil graag de moderne zeven wereldwonderen met eigen ogen zien.