Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

+31 (0) 6 40 90 41 59

Met een zeer brede ervaring in ondersteunende functies is Meike goed op haar plaats als officemanager bij Blue-Mountain in Breda. Ze vindt het leuk om collega’s, al voor ze het zelf weten, te ontzorgen. Door met een proactieve houding en vooruitziende blik te zorgen dat de collega’s zich kunnen focussen op wat er voor de klant toe doet.

Na haar jarenlange ervaring bij de Efteling was Meike toe aan een kleinere organisatie. Een waar ze een echte spin in het web kan zijn. Korte lijnen en met elkaar de verantwoordelijkheid van het geheel dragen.

Als officemanager is Meike verantwoordelijk voor veel verschillende taken, een afwisselende functie dus. Vanuit haar gestructureerde werkwijze op gebied van archivering en versiebeheer is ze een welkome aanvulling op het team. Blue-Mountain ervaart ze als een jonge, frisse en enthousiaste organisatie. Ze kijkt met belangstelling naar de groei die Blue-Mountain door wil maken in de dienstverlening naar andere maatschappelijke organisaties. Een ambitie die past bij haar eigen maatschappelijke rol bij de buurtvereniging en medezeggenschapsraad op school.

Naast haar vrijwilligerswerk probeert Meike regelmatig te sporten. Ze is een echt buitenmens die graag, samen met haar zoontje, door de bossen zwerft.