Zet je talent in, doe vooral wat je leuk vindt en plezier geeft

+31 (0) 6 20 44 35 88

Michiel is, naast een van de oprichters, ook projectmanager bij Blue-Mountain.

Op het gebied van business intelligence heeft hij een duidelijke visie. In alles wat je doet kun je informatie vinden. Van belang is te beoordelen op welke wijze die informatie kan bijdragen aan de koers die je vaart. Business intelligence stopt vaak bij het tevoorschijn halen van informatie en het bundelen ervan. Maar je kunt er zoveel meer mee, pas dan begint business intelligence écht en kun je het organiseren in acties. Data is het nieuwe goud maar het wordt zand als je het niet goed organiseert. Daar ligt de kracht van Michiel én van Blue-Mountain als bedrijf.

De afgelopen tien jaar waarin Blue-Mountain is opgebouwd ging niet alleen om business intelligence, maar ook over de juiste collega’s. Collega’s die hun talenten passend bij de klanten van Blue-Mountain kunnen inzetten. Een andere passie van Michiel. “BI is een serieus vakgebied, maar werkt alleen als het ook leuk is en er ook gelachen wordt zowel bij Blue-Mountain op kantoor als bij de klant”.

Dat is ook zijn grootste succes, samen een bedrijf bouwen waarin iedereen met plezier aan het werk is en een balans heeft gevonden. Dat wat we doen niet alleen zin heeft, maar ook zin geeft.

Naast zijn werk is Michiel sportief. Hij maakt zijn hoofd leeg door regelmatig te gaan hardlopen en te trainen voor marathons. Hierdoor creëert hij rust om zich heen wat noodzakelijk is voor een actief leven. Het allermooiste aan zijn werk vindt hij het om een klant blij te maken en echt waarde toe te voegen.