Het geheel is meer dan de som der delen

+31 (0) 6 23 42 95 62

Al tijdens haar studie Informatiekunde ontdekte Nicole dat ze een bredere interesse had dan alleen enen en nullen. Data en informatie zijn interessant als je weet wat je er mee wilt doen. Vastleggen is niet de uitdaging maar welk doel je ermee wilt behalen en dat ook daadwerkelijk bereiken, dat is waar het Nicole om gaat.

In de projecten die ze heeft gerealiseerd bij vorige werkgevers lag de focus vooral op ICT. De focus op de klant én het resultaat is de reden voor haar overstap naar Blue-Mountain begin 2016. Een voordeel van een wat kleinere club vindt Nicole dat zij in de volle breedte haar talenten kan inzetten. Ze is niet alleen bezig met het bouwen van dashboards maar zit ook zelf met de klant aan tafel om de klantvraag duidelijk te krijgen om daarna een dashboard te bouwen. De korte lijnen en het verantwoordelijk zijn van begin tot eind voor een product ligt Nicole goed.

Naast haar uitgebreide ervaring in klassieke data warehousing technieken heeft Nicole een snelle leercurve doorgemaakt in Qlikview. Ze is onder de indruk van de performance en hoe snel je tot nieuwe inzichten komt in bakken data. Hiermee kan ook voor de klant snel waarde worden gecreëerd.

Nicole woont in Utrecht en voelt zich daar thuis. De culturele activiteiten in de stad kunnen zeker rekenen op haar bezoek. Ze is graag buiten en fietst, skiet en snowboard. Ook doet Nicole aan yoga voor de nodige ontspanning.