Het belangrijkste in communicatie is horen wat er niet gezegd wordt

+31 (0) 6 30 14 33 83

Halverwege 2015 is Nienke toegevoegd aan het Blue-Mountain team. Van origine geen BI-consultant maar juist door haar brede ervaring zeer geschikt. Vanuit haar achtergrond als econoom en online marketeer is een cijfermatige benadering haar niet vreemd. Het puzzelen, modelleren en visueel maken van data is voor Nienke een uitdaging waar ze warm voor loopt. Haar sterke punten zijn analyseren en formuleren van de kernvraag. Ze is oplettend en behoudt het overzicht.

Nienke wil zoveel mogelijk kennis maken met alle facetten van BI zodat ze zowel vanuit een strategisch als operationeel oogpunt de klant kan adviseren en echt helpen sturen.

Wat Nienke vooral prettig vindt bij Blue-Mountain is dat je de tijd krijgt om na te denken. Kwaliteit staat voorop en een realistische oplossing is belangrijker dan een snelle oplossing. Het leukste aan haar werk vindt ze de diversiteit aan werk én aan mensen. Een project van A tot Z meemaken. Van strategie naar resultaat.

De afgelopen periode heeft Nienke veel geleerd. Als je dan een complex onderwerp, helder inzichtelijk kunt maken geeft dat een lekker gevoel. Hoewel Nienke in dienst is bij Blue-Mountain wordt ze ook bij de klant als onderdeel van de organisatie gezien. “Een mooier compliment kun je niet krijgen.”