" Slimme dingen doen met data "

+31 (0) 6 36 50 23 59

Vanuit verschillende functies was voor Nynke de rode draad altijd al “slimme dingen doen met data”. Uiteindelijk besluit ze zich volledig te richten op het vakgebied van Business Intelligence.

Na enkele jaren bij interne BI-afdelingen in de zorgsector te hebben gewerkt, heeft ze nu de overstap naar Blue Mountain gemaakt. In dit enthousiaste team van BI-specialisten voelt Nynke zich helemaal op haar plek.

In haar rol als BI-consultant probeert Nynke altijd de vraag achter de vraag te achterhalen om daarmee de klant steeds beter te kunnen helpen bij interne vraagstukken. Met haar enthousiasme en leergierigheid wil ze altijd een waardevolle bijdrage leveren aan het zo optimaal mogelijk inzetten van Business Intelligence binnen een organisatie. Haar kracht ligt bij het begrijpelijk maken van complexe onderwerpen.

De van oorsprong Friese Nynke woont inmiddels al geruime tijd met veel plezier met haar gezin in de buurt van Groningen. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan haar moestuin, hardlopen of volleyballen.