Geniet van behaalde resultaten door te werken vanuit passie

+31 (0) 6 30 90 75 18

Ramon is een goed voorbeeld van hoe een groeitraject bij Blue-Mountain kan verlopen. Gestart als trainee, doorgegroeid naar BI-consultant en nu projectmanager.

Vanuit zijn achtergrond als F-16 planner is hij gewend om veel data te verzamelen. Het aanbrengen van structuur in die data was het eerste teken dat business intelligence als vakgebied bij hem past. Tijdens zijn periode bij de Luchtmacht is Ramon gestart met een studie bedrijfskundige informatica.

Na zijn studie ging Ramon werken als testengineer, een vak waar hij het belang van inziet maar wat hem niet de energie gaf die hij nodig heeft. Hij miste onder andere het contact met de business en ging op zoek naar een baan als BI-consultant.

Blue-Mountain zocht op dat moment een trainee en de vacaturetekst sprak Ramon aan. Hij solliciteerde en kon dezelfde dag nog op gesprek. De sollicitatiegesprekken waren heel persoonlijk en professioneel. Binnen Blue-Mountain is mensgerichtheid enorm belangrijk, het klikte en Ramon begon in 2013 bij Blue-Mountain als trainee.

Als consultant en projectmanager is het voor Ramon van belang om de ontwikkelingen en het doel van het project goed in het oog te houden. Het leukste aan zijn werk vindt hij de afwisseling van werkzaamheden die allemaal bijdragen aan het beantwoorden van klantvragen. En natuurlijk het werken bij klanten, met klanten en zijn collega’s van Blue-Mountain.

Development team

Naast projectmanager is Ramon ook coördinator van het development team van Blue-Mountain. Het meest trots is hij dan ook op de ontwikkeling van Katoomba. Samen met een aantal collega’s is er veel tijd uitgetrokken om een goed product neer te zetten. Nu is het tijd om Katoomba te implementeren bij klanten.