Geniet van behaalde resultaten door te werken vanuit passie

+31 (0) 6 30 90 75 18

Ramon is een goed voorbeeld van hoe een groeitraject bij Blue-Mountain kan verlopen. Gestart als trainee, doorgegroeid naar BI-consultant en later projectmanager en nu manager van het team products, een team o.a. verantwoordelijk voor het actueel houden van alle modules in Katoomba .

Vanuit zijn achtergrond als F-16 planner is hij gewend om veel data te verzamelen. Het aanbrengen van structuur in die data was het eerste teken dat business intelligence als vakgebied bij hem past. Tijdens zijn periode bij de Luchtmacht is Ramon gestart met een studie bedrijfskundige informatica.

Na zijn studie ging Ramon werken als testengineer, een vak waar hij het belang van inziet maar wat hem niet de energie gaf die hij nodig heeft. Hij miste onder andere het contact met de business en ging op zoek naar een baan als BI-consultant.

Blue-Mountain zocht op dat moment een trainee en de vacaturetekst sprak Ramon aan. Hij solliciteerde en kon dezelfde dag nog op gesprek. De sollicitatiegesprekken waren heel persoonlijk en professioneel. Binnen Blue-Mountain is mensgerichtheid enorm belangrijk, het klikte en Ramon begon in 2013 bij Blue-Mountain als trainee.

Team products

Ramon is manager van het development-team van Blue-Mountain, het team products. Het meest trots is hij op de ontwikkeling van Katoomba, het eigen BI-platform. Samen met een aantal collega’s is er veel tijd uitgetrokken om een goed product neer te zetten. Nu wordt er voortdurend gewerkt aan het actueel houden van Katoomba en om de meest actuele versies van de modules te implementeren bij klanten.