Geniet van behaalde resultaten door te werken vanuit passie

+31 (0) 6 30 90 75 18

Ramon is een goed voorbeeld van hoe een groeitraject bij Blue-Mountain kan verlopen. Gestart als trainee, doorgegroeid naar BI-consultant en weer wat later projectmanager.

Vanuit zijn achtergrond als F-16 planner is hij gewend om veel data te verzamelen. Het aanbrengen van structuur in die data was het eerste teken dat business intelligence als vakgebied bij hem past. Tijdens zijn periode bij de Luchtmacht is Ramon gestart met een studie bedrijfskundige informatica.

Na zijn studie ging Ramon werken als testengineer, een vak waar hij het belang van inziet maar wat hem niet de energie gaf die hij nodig heeft. Hij miste onder andere het contact met de business en ging op zoek naar een baan als BI-consultant.

Blue-Mountain zocht op dat moment een trainee en de vacaturetekst sprak Ramon aan. Hij solliciteerde en kon dezelfde dag nog op gesprek. De sollicitatiegesprekken waren heel persoonlijk maar ook professioneel. Binnen Blue-Mountain is mensgerichtheid enorm belangrijk, het klikte en Ramon begon in 2013 bij Blue-Mountain als trainee.