Als kennis het voertuig is, zet enthousiasme het in gang

+31 (0) 6 57 75 19 46

Roel is een echte globetrotter die al heel wat van de wereld heeft gezien, maar zijn hart aan Breda heeft verpand. Over unieke plekken op de wereld kan hij uren vertellen. Gelukkig is hij net zo enthousiast over business intelligence én heeft hij een passie voor digitale technologie. Vanuit zijn achtergrond in de zakelijke telecomdienstverlening, als productmanager, heeft Roel veel ervaring opgedaan met het bouwen van tools. In deze periode werkte hij intensief met Excel en database marketing. Na een periode van heroriëntatie kwam Microsoft Power BI op zijn pad waardoor er een nieuwe wereld voor hem open ging. Als man van de tools heeft Roel zich hier verder in verdiept en bleek al snel dat het BI-werkveld hem op het lijf is geschreven.

Roel zijn sterke punten liggen in analytisch en procesmatig denken. Hij wil met een klant meedenken. De aanpak van Blue-Mountain, waarbij van begin tot eind van een project er wordt gekeken naar de combinatie van mensen en techniek, vindt hij prettig en past ook goed bij hem. Roel vindt het leuk om klanten te overtreffen in hun verwachtingen, een stap extra te zetten en vanuit een andere invalshoek een idee of oplossing aan te dragen.

Naast zijn passie voor reizen is Roel ook een echte Bourgondiër. Geboren en getogen in Breda. Van alle landen die hij inmiddels heeft gezien was hij erg onder de indruk van Tibet. Juist omdat het zo’n andere wereld is en eigenlijk met niets te vergelijken valt.