Achteruit kijken is goed, maar blijf vooruit denken

+31 (0)6 22 99 86 69

Stefan is vanuit zijn studie technische natuurkunde gewend om een vraagstuk gestructureerd te benaderen. Wat zijn de randvoorwaarden en variabelen en welke opgave moet worden opgelost.

Eigenlijk had Stefan geen idee wat hij later wilde worden. Zijn studie gaf hem de uitdaging die hij zocht én een gedegen basis. Na zijn studie ging Stefan aan de slag bij Twynstra Gudde waar hij zich binnen grote projecten en programma’s bezig hield met risicomanagement en projectbeheersing.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging raakte Stefan toevallig in contact met zijn huidige collega Jeroen. De eerste klik was er gelijk. Op basis van de daaropvolgende gesprekken met andere collega’s werd steeds meer duidelijk dat Blue-Mountain en Stefan bij elkaar passen en trad hij eind 2016 in dienst.

Stefan wil zich graag blijven ontwikkelen en ziet in het vak business intelligence een groeiend potentieel. Zijn kwaliteit ligt in het goed voorbereiden van en vooruit kijken in een project. Dat is ook direct waar hij een kans ziet voor de verdere ontwikkeling van Blue-Mountain. Van business intelligence naar business analytics.

Niet alleen inzicht creëren in je eigen werk en organisatie door terug te kijken, maar inzicht krijgen om vooruit te kunnen kijken. Dan kun je sturen op de toekomst.

Het leukste aan zijn werk vindt Stefan het ongelimiteerd in de keukens van allerlei organisaties te mogen kijken. Hij is inherent nieuwsgierig naar hoe de wereld werkt en houdt van afwisseling.
Met zijn positieve instelling en humor wil hij mensen en organisaties verder helpen.

Stefan is sportief en traint voor obstacle runs door bootcamp- en survivaltraining. Naast deze intensieve activiteiten leest hij ook graag en dan vooral fantasy- en managementboeken.