Doen waar je goed in bent en wat je energie geeft, dat is uiteindelijk de sleutel naar succes

+31 (0) 6 10 90 56 41

Als één van de drie eigenaren is Teun degene met de meeste technische kennis. Vanuit zijn rol als architect is hij verantwoordelijk voor het neerzetten van KATOOMBA, hét BI-platform voor woningcorporaties. KATOOMBA brengt alle kennis en ervaring van een organisatie samen en maakt daardoor echt sturen mogelijk.

Vanuit zijn oprechte interesse in mensen én achtergrond in Human Technologie vindt Teun het fantastisch om, samen met anderen, oplossingen te bedenken en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Hij raakt geïnspireerd als iets onmogelijk lijkt en geeft niet op voor er toch een oplossing is gevonden.

Naast een creatief brein vervult Teun daarbij graag een coachende rol. De ander verder brengen, laten groeien en ontwikkelen, dat is waar het om gaat. Doen waar je goed in bent en dat doen wat je energie geeft, dat is uiteindelijk de sleutel naar succes.

De werkweek van Teun is heel divers. Hij is veel op pad en vindt autorijden heerlijk. De ene dag zit hij de hele dag achter de laptop en de andere dag is hij vooral bezig met het laten zien van resultaten of het opleiden van mensen. Juist die diversiteit is wat Teun zo aantrekt in het werken voor Blue-Mountain. Ook het snel kunnen laten zien van resultaten vindt hij een groot pluspunt. De projecten die Blue-Mountain uitvoert worden verdeeld in hapklare brokken, te vergelijken met de Scrum methodiek. Hierdoor is resultaat snel zichtbaar. Het is geweldig om klanten te verbazen na een dag werk, te laten zien wat er allemaal mogelijk is met hun data.

Op vrijdag is het kantoordag bij Blue-Mountain, alle collega’s zijn dan op kantoor te vinden en het pand bruist dan van de energie. Op deze dagen wordt er voor klanten gewerkt maar is er bijvoorbeeld ook aandacht voor de doorontwikkeling van KATOOMBA of het uitwerken van een nieuw idee.

Dat Teun een tomeloze energie heeft blijkt wel uit het feit dat hij naast een afwisselende werkweek nog voldoende tijd en energie heeft om fanatiek te sporten. Squash en hardlopen zijn op dit moment favoriet maar het liefste zwemt Teun elke dag.