Projectmanager business intelligence

Over Blue-Mountain

Blue-Mountain bestaat uit een diversiteit aan professionals, met ieder eigen talenten en allen een grote liefde voor data. Wij zijn gespecialiseerd in het werkend krijgen van business intelligence binnen woningcorporaties. Wij geven betekenis aan data en maken het mogelijk dat mensen én organisaties in beweging komen. Dit doen wij door af te stemmen op het organisatieproces van de klant, we geven advies over wat we zien in relatie tot business intelligence, geven data gerelateerde trainingen en ondersteunen bij het ontwikkelen van de technische BI omgeving. Op het gebied van business intelligence voelen we ons thuis van advies tot implementatie en van ontwerp tot bouw van dashboards en de technische omgeving.

De rol

Ter uitbreiding van onze teams in Breda en Groningen zijn wij op zoek naar projectmanagers. Als projectmanager ben je een echte bruggenbouwer. Je bent de spil tussen Blue-Mountain en je klant. Je begrijpt de aanpak van Blue-Mountain en kunt hier als geen ander draagvlak voor creëren. Zowel intern als extern. Je bent gesprekspartner op strategisch, tactisch en operationeel niveau en beweegt volkomen natuurlijk op deze verschillende niveaus. Je weet wanneer je moet luisteren en wanneer je een kritische vraag moet stellen om de onderste steen boven te halen en het vraagstuk van de klant helder te krijgen. Vervolgens ben jij degene die het vraagstuk intern omzet naar een project en kijkt naar de ambities en talenten van collega’s om het beste team samen te stellen voor het specifieke vraagstuk. De projecten hebben een duur variërend van 10 dagen tot een jaar.

Locatie

Je zult regelmatig bij de klant zitten, maar ook op kantoor in Groningen, Breda of Apeldoorn, afhankelijk van je woonplaats. Daarnaast is er ruimte om vanuit huis te werken. Elke vrijdag komen we bij elkaar voor overleg; dit is afhankelijk van je woonplaats in Breda óf in Groningen. Eén keer per maand komen we op vrijdag bij elkaar, met zowel de medewerkers van Breda en Groningen, in ons kantoor in Apeldoorn.

Wat wij van je vragen

Om de rol van projectmanager bij Blue-Mountain tot een succes te maken, heb je een WO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van en minimaal 3 jaar ervaring als projectmanager/-leider met externe klantprojecten. Je staat zelfbewust in het leven. Je draagt helder uit wie je bent en waar je in gelooft en bent hiermee een inspiratie voor anderen. Het is een mooie aanvulling wanneer je ervaring hebt met business intelligence implementaties, maar dit is geen must. Je passie voor data is belangrijker.

Wat we bieden

  • Een unieke cultuur met fijne collega’s, veel uitdaging , verantwoordelijkheid en vrijheid;
  • Persoonlijk opleidingsbudget;
  • Persoonlijk talenten-ontwikkelcyclus;
  • Budget om vrij te besteden aan de ontwikkeling van Blue-Mountain;
  • Budget om vrij te besteden aan een goed doel;
  • Iedere 4 jaar een sabbatical van 2 maanden.

Het team en wat we belangrijk vinden

Je werkt samen met de andere projectmanagers en BI-consultants die het beste in elkaar naar boven willen halen. Er is, naast je klant- en projectverantwoordelijkheid, ook de mogelijkheid actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Je krijgt ruimte en budget om je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat je geniet van je rol, je bijdrage aan de projecten en dat je actief inspireert en geïnspireerd wordt.

Voel je je aangetrokken tot de rol en onze organisatie en wil je eens verder praten? Stuur dan een recente cv met je motivatie naar vacatures@blue-mountain.nl t.a.v. Jeroen Wennekes (Breda) of Michiel Brinksma (Groningen) of maak gebruik van het formulier hieronder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.